Söker du ny karriär som chef eller specialist?

Söker du lediga chefsjobb?

Vi på Urvalet Executive har genomfört hundratals lyckade chefsrekryteringar och executive search uppdrag sedan vår start, 2001. Vi eftersträvar alltid bästa tänkbara kandidatupplevelse. Våra kunder känner oss för vår gedigna rekryteringsprocess. Vi är specialiserade inom besöksnäringen men har sedan ett antal år breddat oss och genomför även uppdrag i andra branscher.

Lediga jobb
Du kan söka våra aktuella tjänster via vårt webbaserade rekryteringsverktyg. Hittar du ingen tjänst som matchar dina önskemål kan du skicka en spontanansökan. Merparten av våra rekryteringar är executive search-uppdrag, vilket innebär att de inte annonseras ut på vår webbplats.  

För att öka din sökbarhet så rekommenderar vi dig därför att uppdatera din LinkedIn-profil och registrera ditt CV med personligt brev i vår databas, där du berättar vad du drivs av och vad som motiverar dig och vart du är på väg?

Både personligt brev och CV registreras i PDF-format.

Välkommen med din ansökan!

För att söka något av våra pågående uppdrag, klicka på den aktuella rubriken. Då kommer du till platsannons och ansökningsformulär.

Vill du endast registrera ditt CV i vår kandidatbank klickar på knappen här nedanför.