Om Urvalet

Vilka vi är 

Urvalet grundades 2001 och har sitt huvudkontor i Stockholm. Vi erbjuder professionella tjänster inom Rekrytering, Executive search, Second Opinion, Interim management och strukturerad Talent Management. Vi hjälper våra kunder att utveckla chefer och team till högre grad av effektivitet, affärsfokus och motivation för arbetet. Våra konsulter har alla gedigen och bred erfarenhet inom rekrytering, executive search och modernt HR-strategiskt arbete.

Hur vi skiljer oss

Vi tar ett helhetsgrepp om hela Talent Management-arbetet; dvs arbetsgivarens förmåga att attrahera, rekrytera, utveckla och engagera duktiga medarbetare. Genom vår specialistkunskap inom rekrytering och Talent Management och med tydliga vetenskapliga arbetsmetoder så säkerställer vi mesta möjliga kund- och affärsnytta.  

Varför vi lyckas

Vi lägger stor vikt vid att förstå företagskulturen, historiken och de utmaningarna våra kunder står inför. Vi är engagerade och uthålliga och vår ambition är att överträffa våra kunders förväntningar. Vår modell är direkt kopplad till vilken skillnad våra kunder vill åstadkomma genom att rekrytera, utveckla den nya chefen och ledningsgruppen. När ni har nått era mål med hjälp av oss, så har vi lyckats med vårt uppdrag. Vi eftersträvar långsiktiga samarbeten och ser nöjda och återkommande kunder som ett bevis på att vi har lyckats. 

KONTAKTA OSS HÄR

Våra samarbetspartners: