Om Urvalet
Med passion för människor och affärer

Om Urvalet


Urvalet Executive är sedan 2001 branschens mest etablerade och nytänkande företag inom Talent Management, Chefsrekrytering & Executive search. Vi tar ett helhetsgrepp om ditt företags Talent Management-strategi; dvs förmåga att attrahera, rekrytera, utveckla och engagera medarbetare. 

Genom vår specialistkunskap och vetenskapliga arbetsmetoder så säkerställer vi mesta möjliga kund- och affärsnytta. Vi arbetar idag i flera branscher men är specialiserade inom besöksnäringen - hotell, konferens, event, restaurang och turismbranschen med ett helt unikt nätverk av chefer och specialister.Vad vi gör

Vi erbjuder professionella tjänster inom Rekrytering, Executive search, Second Opinion, Interim management och Talent Management.

Vi hjälper våra kunder att utveckla chefer och team till högre grad av effektivitet, affärsfokus och motivation för arbetet. 


Hur vi skiljer oss

Vi tar ett helhetsgrepp om hela Talent Management-arbetet; dvs arbetsgivarens förmåga att attrahera, rekrytera, utveckla och engagera duktiga medarbetare. Genom vår specialistkunskap inom rekrytering och Talent Management och med tydliga vetenskapliga arbetsmetoder så säkerställer vi mesta möjliga kund- och affärsnytta.


Varför vi lyckas

Vi lägger stor vikt vid att förstå företagskulturen, historiken och de utmaningarna våra kunder står inför. Vi är engagerade och uthålliga och vår ambition är att överträffa våra kunders förväntningar. Vår modell är direkt kopplad till vilken skillnad våra kunder vill åstadkomma genom att rekrytera, utveckla den nya chefen och ledningsgruppen.  Vi har lyckats när ni har nått era mål!