Om Urvalet
Med passion för människor och affärer


Vilka vi är

Urvalet Executive är ett ledande och nytänkande företag inom Executive Search och Interim Management. Sedan vår start 2001 har vi byggt upp och vårdat ett helt unikt nätverk av chefer och specialister. Vi strävar efter långsiktiga samarbeten och erbjuder våra kunder kvalificerad rådgivning inom strategisk kompetensförsörjning. Genom vår långa erfarenhet av rekrytering och specialistkunskap inom Talent Management så säkerställer vi mesta möjliga kund- och affärsnytta. Vi arbetar idag i flera branscher men är specialiserade inom besöksnäringen - hotell, konferens, möten, event, turism och resebranschen. Vårt kontor är beläget på Vasagatan 7 i Stockholm, och vi utför uppdrag i hela Sverige. Hur vi skiljer oss

För oss handlar det om att kompetenssäkra våra kunders framtid! Vi tar ett helhetsgrepp om Talent Management-arbetet; dvs arbetsgivarens förmåga att attrahera, rekrytera, utveckla och engagera duktiga medarbetare. Genom vår långa erfarenhet av rekrytering och vår specialistkunskap inom strategisk kompetensförsörjning så säkerställer vi mesta möjliga kund- och affärsnytta.


Varför vi lyckas

Vi lägger stor vikt vid att förstå företagskulturen, historiken och de utmaningarna våra kunder står inför. Vi är engagerade och uthålliga och vår ambition är att överträffa våra kunders förväntningar. Vår modell är direkt kopplad till vilken skillnad våra kunder vill åstadkomma genom att sätta fokus på att rekrytera, engagera och utveckla sina medarbetare.  Vi har lyckats när ni har nått era mål!