Om Urvalet
Med passion för människor och affärer

Om Urvalet


Urvalet har haft örat mot rälsen sedan 2001 och är idag branschens mest etablerade och nytänkande företag inom Talent Management och Rekrytering. Vi arbetar i flera branscher men är specialiserade inom besöksnäringen - hotell, restaurang, turism med ett unikt nätverk av chefer och specialister. Vad vi gör

Vi erbjuder professionella tjänster inom Rekrytering, Executive search, Second Opinion, Interim management och Talent Management.

Vi hjälper våra kunder att utveckla chefer och team till högre grad av effektivitet, affärsfokus och motivation för arbetet. 


Hur vi skiljer oss

Vi tar ett helhetsgrepp om hela Talent Management-arbetet; dvs arbetsgivarens förmåga att attrahera, rekrytera, utveckla och engagera duktiga medarbetare. Genom vår specialistkunskap inom rekrytering och Talent Management och med tydliga vetenskapliga arbetsmetoder så säkerställer vi mesta möjliga kund- och affärsnytta.


Varför vi lyckas

Vi lägger stor vikt vid att förstå företagskulturen, historiken och de utmaningarna våra kunder står inför. Vi är engagerade och uthålliga och vår ambition är att överträffa våra kunders förväntningar. Vår modell är direkt kopplad till vilken skillnad våra kunder vill åstadkomma genom att rekrytera, utveckla den nya chefen och ledningsgruppen.  Vi har lyckats när ni har nått era mål!